9 June 2012

Middle Of The Year GA by Izzah & Amira

Izzah nak join GA ni :)



Sponsor-Sponsor
  1. Miraa Hussin
  2. Erin Kahar
  3. Intan Lea
  4. Zaralyla Shop
  5. Bags Aholic
  6. Handmade by Zliah
  7. ShawlsToLove
  8. Dazzling Lens
  9. Pink Lemon Closet
  10. Sweetie Pretty Lens
  11. De Closette
  12. S h i d a h Tupperware
  13. Azy Collection
  14. LoveBag LoveBag Private Closet
  15. N.N.R Online Shope
  16. D' Golden Apple
  17. Dee's Closet Shop
  18. Momo Chan Collection
  19. CAAH mini shoppie
  20. WeSellAlmostAnythingBaby
  21. La Dva
  22. Tudung Lovely Strawberry Collection
  23. Fluffy Bunny Haus
  24. Arissa Felt Craft
  25. Dyanuraz Collection
  26. Iris Raudhah Collection
  27. HAiLady cuteStuff
  28. Mustachic
  29. Vintage Instinct
  30. Miss Qi Closet
  31. Perfumes
  32. Hotz Mumma
  33. ScarfSweet Honey
  34. Little Panda Felt Craft
  35. Mizna Online Shop
  36. Darlina Boutique
  37. Blog StoryCikHoneyBee
  38. PinkUmmi
  39. SweetyBeauty Shoppe
  40. Fash Burnout 
ID facebook : Izzah Hamizah
ID blog : izzah chot
ID twitter : Izzah Chot

baik, nak tag pulak :

8 June 2012

School! Here I came!


Haii.. Lama gak cuti bulan JUN ni 2 minggu. Tapi, sayangnya Izzah takde buat pape. Sentuh kerja rumah sudah! nampak bebenar tipunye  Walaupun kerja rumah belum disentuh, berlambak yang belum habis,  masih ada masa pulak nak berblog. hehe.. Saje nak berblog. Bosan yang teramat duduk di rumah. By the way, Izzah nak ucapkan SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH Datang sekolah je mesti kena marah pasal ujian. Harap Izzah tak kena marah. Biasalahkan, anak murid kesayangan cikgu cikgu : puihh!tak hingin lah aku. HAHA! Gurau jek.

Baik, siapa belum buat kerja rumah sila angkat tangan! hehe.. sape yang angkat tangan tu, give me five! ;D sape yang tak angkat tangan tu, Izzah memang respect kat korang. Amalkan selalu ye. Jangan jadi macam Izzah. Last minute baru nak sedar kerja rumah berlambak lagi belum siap.

Ok, this year Izzah exam besar bagi pilih kelas(PMR), beberapa bulan lagi. Doakan Izzah ye.. Tak nak doakan? K fine. Sekurang-kurangnya doakan kepada orang lain. Izzah nak doakan jugak kepada sesiapa yang amik PMR. Harap keputusan korang lebih baik daripada Izzah.

*MAKK! kerja rumah Izzah belum siap ;(

First Giveaway by Alia

Hari ni izzah nak join GA ni :)

Syarat-Syarat nya :
Buat satu entry mengenai giveaway ini.
Letak banner di atas pada entry dan link kan banner dengan entry ini.
Tag 2 orang rakan dan pastikan mereka tahu.
Follow blogshop ini untuk mengetahui perkembangan lebih lanjut :)
Like fanpage Alia's Blogshop.
Letak link entry di comment bukan link blog

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :

Dress,blouse, top up, voucher and much more.

Sesiapa sahaja memang dialu-alukan untuk join ;D

TARIK TUTUP :

24 Jun 2012

Izzah nak tag :