29 October 2011

Saya di-tag.!

Assalamualaikum,
Izzah di-tag oleh Cik Arrisa ^ ^. Thanks k.! :D nak tau.?

1. You must post this rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the question the tagger set for you in their post. And create new eleven question for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
6. No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS"

7. LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.
About Me
1. Full Name : Izzah Hamizah bt Shu'ib
2. Nickname : Izzah
3. Born : 05/10/1997
4. Zodiac : Libra
5. Weight : 30kg -.-'
6. Height : 149cm.. HAHA!!
7. Hobby : Reading :)
8. Ambition : Scientist
9. My bestfriends : Kavita Sarah, Fatini Izzati :'D
10. Wishlist : Camera DSLR :3
11. Greatest fear with : earthworm -.-'

Soalan Yang Ditanya
1. Warna kesukaan korang?
    A: Mestila Purple.. :3
2. Lagu apa yang korang minat?
    A: Banyak.. tak tertlulis xD
3. Korang suka pakai shawl? Shawl apa?
    A: Sebenarnya Izzah belum pernah pakai Shawl lagi.. tak pandai.. hehe..
4. Impian terbesar korang?
     A: Izzah nak capai semua cita-cita Izzah.. :)
5. Korang paling sayang siapa?
      A: Family :D
6. Siapa kawan baik korang?
     A: Kavita Sarah, Fatini Izzati
7. Korang suka pakai template designer atau blogskin?
      A: entahlaa.. Izzah hentam je kalau guna barang.. 
8. Tema blog korang apa?
     A: Izzah pun tak tau.. Izzah buat blog untuk suka2 je..
9. Apa pendapat korang tentang saya?
     A: Okey je.. Cantik.! ^^
10. Korang rasa korang cantik/handsome tak?
     A: Tak.! 
11. Makanan dan minuman kegemaran korang?
     A: Nasi Ayam & Milo.! >.<

Soalan Untuk Orang Yang Ditag
1. Suka jalan-jalan tak.? 
2. Suka baca novel tak.? kalau suka, novel apa paling korang suka.?
3. Chocolate/cheese.? yang mana sedap lagi.?
4. Single ke.?
5. Suka math tak.? kenapa.?
6. Anak ke berapa.?
7. Kalau korang jatuh dari longkang, apa aksi untuk cover malu korang.?
8. Orang yang paling korang sayang.?
9. Ibu/Bapa.. siapa yang paling best.?
10. Impian besar korang.?
11. Kalau parents korang marahkan korang, apa korang rasa.?

Yang ditag ;

Harap-harap korang jawab.. :)

0 orang sedang mengomel: