22 October 2011

Sempat ke nak minta ajar budak Form1 pasal SEJARAH Form1.? :/

Assalamualaikum,
Sempat ke nak mintak ajarkan Sejarah Form1 dari budak Form1.?
Agaknya, mestilah dapat.! budak form1 semua nya baik2 dengan senior diorang tau..
hehe.. tapi, ada gak kawan diorang sombong..
taknak kongsi ilmu dengan kawan..
tapi, tak pelah.. asalkan dia tak kacau Izzah jadilah.. hehe..
Sempat ke, tak sempat, mesti cari budak Form1 esk.. 
So, terpaksalah datang awal ke sekolah esok..
biasalah kan.. operasi nak tangkap budak..
jangan marah tau kalau kak Izzah -.-' dapat tangkap korang..
Kak Izzah bukannya ape.. Kak Izzah cuma nak Sejarah Kak Izzah lulus jerr..
Pleasseeeee!!!! I know you can help me.. hehe..
speaking pulak Izzah.. -.-'
Tak lama lagi cuti sekolahh.. tak sabar pulak nak tunggu.. hihi~
tapi, Izzah nak cepat datang cuti sekolah, lambat datang PMR..
Sebab Izzah tau, Izzah belum ready lagi nak masuk Form3..
Harap2 cuti kali ni Izzah ada buat ulangkaji sikit untuk tahun depan..
Nanti, tak lah kelam kabut sangat otak Izzah untuk tahun depan.. hihi~
kalau tak kelam kabut, Izzah dapat belajar dengan tenang..
Kalau Izzah dapat belajar dengan tenang, Izzah dapat tunaikan janji Izzah yang nak sangat camera tu.! hihi~ ^ ^\/
PEACE!!

0 orang sedang mengomel: