27 October 2011

Suka Suki Giveaway by Jeeha ^ ^

Assalamualaikum,
Kali ni, Izzah nak Masok lagi 1 giveaway
Hope Izzah dapat.. hehe..
Kalau korang nak Join jugak, apa salahnya..
hehe.. tumpang sekaki.. bolehkan.?
mestilah boleh.! sape kata tak boleh.? HAHAHA!!
nak tau image banner macam mane.?
ini dia.. jeng.. jeng.. jeng..
hehehe.. cantik kan.? :)
terer betollah orang yang buat banner ni.. hehe..
Giveaway ni 30 Oktober dah habis..
So, cepat-cepat lah ye kalau nak join..
sebelum lupa, Izzah nak letak Link blog ni..
Klik di SINI kalau nak join giveaway ni.. :)
Selamat mencuba :D

0 orang sedang mengomel: