24 November 2011

Izzah Sudah Jatuh Cinta.! :D

Assalamualaikum,

FFUUHHH!!! lama betol tak update blog ni kan.. rasa rindu pulak kat hati ni.. heheh.. ;) ada sebab-sebabnya Izzah tak dapat nak update.. Salah satunya, wireless di rumah tib-tiba tak berfungsi.. MAK AI.? kenape pulak masa ni kau tak berfungsi.? dah 2 hari Izzah duduk depan laptop, tunggu 'line' ada.. tak ada jugak.. :(

Okeyhh.. sekarang, tak payah nak ambil tau yang telah lalu.. tutup buku lama, buka buku baru.. eerrmm.. betol ke.? entahlahh.. janji buku baru dibuka.. kehkeh~ ;) Hari ni, Izzah nak cerita sikit ni kat korang.. Korang tau ke.? ek.? tak tau.? kenape pulak tak tau.? tak pelah.. siapa yang belum tau tu, Izzah nak mula cerita.. PERCAYA ATAU TIDAK.? Izzah sudah JATUH CINTA.! :D HAHAHA!! agaknya lah.. hehehh.. ;)

Izzah mula JATUH CINTA ni 3 hari lepas.. (tak salahlahh.. tak ingat pulak..) Nak tau Izzah JATUH CINTA dengan siapa/apa.? hehehh.. jeng.. jeng..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Izzah sudah JATUH CINTA dengan BOLA SEPAK!!! HAHAHA!! Lawak-lawak.. "mana mungkin orang perempuan macam Izzah ni suka kat bola.. tipu llaaaaaa..."
:wweeii... betollaa.. Izzah serius sangat ni.. >.<' memang gila dengan bola.!! 

Dulu naik angin bila orang main bola.. sekarang ni lain pulak.. HAHAH! pelik betol aku dibuat nya.. yang paling aku pelik sangat bukan masalah aku ni laa.. heheh.. masalah yang paling aku tak pernah jangka langsung.. nak tau.? Mak Izzah pun layan tengok bola beb.! Izzah ingatkan Izzah sorang perempuan dalam rumah ni yang layan bola.. rupa-rupanya queen of the house layan gak.. HAHAHH!! memang respect la dengan mak Izzah yang sorang ni.. :D aieekk..?? mak Izzah memang sorang pun.. takkan la bapak ada kawen satu lagi.. TAK MUNGKIN.! xP

By The Way, CONGRATULATIONS sangat-sangat kat Team Malaysia kerana dapat merangkul piala emas Sukan Sea.. Izzah exaulted masa tu.. :D Selang 2 hari, Team Malaysia berlawan dengan Syria tapi dikalahkan.. It's Okey dude.! berusaha lagi demi Team Malaysia.. Izzah yakin Team Malaysia dapat kalahkan negara yang lebih besar daripada Malaysia.. hehehh.. AMIN~ GO MALAYSIA!!! MALAYSIA BOLEH!!

HAHAH!! okeyhh.. kalau sape2 da betul-betul jatuh cinta dengan siapa ke, apa ke, kongsila sikit.. Izzah nak tau gak.. hehehh.. *nak poretz sikit lah tuhh.. huhu~ 

0 orang sedang mengomel: