2 November 2011

OOPPSSS!!! Sorry :(

Assalamualaikum,
Hari ni, Izzah rasa Izzah dah banyak buat salah.. :(
Takutlah kalau 'dia' tak nak maafkan Izzah..
Tadi Izzah ada buat 'dia' not in mood..
Lepas tu, Izzah takut nak minta maaf.. :'(
Izzah takut 'dia' marahkan Izzah..
Macam mana ni.?
Perlu ke esok nak mintak maaf kat 'dia'.?
Heeisshhh.. Memang lah Izzah hari ni..
Kenapa sekarang Izzah dah pandai buat orang marah.?
Dulu tak lah teruk sangat macam hari ni..
Sekarang, dah buat orang marah, tapi takut nak minta maaf..
Memang PENGECUT!! >.<
UUWWAA!!! D': Sedih sangat.!
Semakin hari, semakin berubah..
MAK!!! Izzah nak diri Izzah yang sebenar.!
Izzah tak nak Izzah sekarang sebab Izzah sekarang pengecut sangat.!
Izzah takmau.! :'(
"hye, saya minta maaf.. :'( saya tahu kata-kata saya mungkin menyakitkan hati awak.. tapi, sebenarnya saya tak sanggup nak cakap awak macam tu.. SORRY K.?"



Korang rasa kalaulah 'dia' baca post ni, 'dia' maafkan Izzah ke tak.? :'(
*IZZAH NAK BERUBAH!!! 

0 orang sedang mengomel: