20 November 2011

RM40.?? Beli present cuosin.?

Assalamualaikum,
Hari ini hari Isnin.. jadi, bosan duduk di rumah je kan.?
Lagipun Izzah nak outing with my sibling..
Boleh kan mak.? Boleh la ye.?
Izzah teramat boring duduk d'rumah..
Lagipun, Izzah nak jalan2, ziarah shop, beli barang d'shop.. hehe..
Kalau dapatlah keluar, Izzah nak beli barang teramat perlu sekarang ni..
Hehe.. KAYA nampak.. ;) eisshh.. takdalahh.. dalam poket ni ada RM40 je.. -.-'
HAH!! RM40 je.? apa nak beli dgn duit RM40 je.?
Tak patut2.. kalaulah orang nak beri duit dengan Izzah, apa lagi..
Shopping la.! hehe.. tapi, sape la nak beri duit gituje kan.?
Bankrup orang d'kejar Izzah.. hehe..
Izzah nak beli hadiah untuk cousin Izzah yang sorang ni.. mak ai.?? dah tau pun nak present.? hehe..
Mestilahh.. zaman kanak2 mainan je dapat..
Remaja ni lain lah present dia nak kan.?
 Korang nak tengok muka nya.?
Boleh jerr.. hehe.. Promote nampak.. ;)
Bukan selalu kan.? Lagipun dia ni cun melecun.. HAHAH!!
Tak macam Izzah.. :/
Gambar ni Izzah curi2 ambik.. :3 
Haa... pretty kan.? cun melecun katakan.. heheh..
Birthday dia dah lalu, tapi Izzah belom lagi beri present dengan dia..
Lagipun, dia ni orang yang ada style..
So,susah la nak cari barang untuk dia..
Bukannya macam Izzah.. Izzah tak pandai sangat benda yangada style ni..
Tengokla nanti.. Izzah ubah diri Izzah sikit2.. Insyaallahh.. :)
Okeyhh!!! lastly, Izzah nak wish my cousin ni
"Good luck for your PMR next year.! mesti dapat 8A punyerr.. hehehh :D"

0 orang sedang mengomel: