6 November 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha.! :D

Assalamualaikum,
Hehehe.. baru buka lagi blog.. :3
Petang tadi busy sangat sampai tak sempat nak bukak blog.. 
Eeerr.. sebenarnya, Izzah tertidur lagi.. -.-' hehe..
Sorry ek.. tipu tadi.. di sebalik Izzah tidur ada sebab tau.!
Izzah penat sangat tolong mak.. lepas tu, ulang alik ke rumah nenek..
Lepas pergi rumah nenek, ziarah pulak kubur datuk.. :')
Penat tau.! lenguh seluruh badan ni.. masih terasa.!
Tapi, hari ni memang best.! sebab apa.?
Izzah ada tolong orang sikit.. hehe..
Biasalahh.. selalunya, kalau Izzah nak tolong mesti mak tak kasi..
Mak Izzah cakap Izzah buat kerja lambat sangat.. 
Sebab tu tak kasi Izzah buat kerja.. 
"Hye.! kan mak dah tau Izzah buat kerja lambat.. tapi, tu bukannya alasan atau halangan untuk Izzah tolong mak.! bukan selalu Izzah tolong mak.."
Hhaaa.. betul tak.? lmabat buat kerja bukan halangan untuk tolong orang..
Syukurlahh dapat anak nak tolong mak.. (ehehe.. perasan pulak.. :3)
So, sape2 yang tak tolong mak buatkerja tu, tukar lah sikap anda kerana sikap macam tu orang tak suka..
Okeylahh.. Sampai sini je lahh Izzah nak cerita..
Penat sangat ni.. huhu~

Selamat Hari Raya Aidiladha.! ^^

0 orang sedang mengomel: