22 December 2011

Mega Giveaway By Cik Bunny

Assalamualaikum,

HYE! HYE! HYE! ^^ lama jugak tak pegang laptop ni.. Rasa rindu pulak nak update blog ni.. hehe.. Hari ni Izzah nak join GA Cik Bunny.. :D Okeyh.. Ni dia banner GA.. Cute kan.? Buat je simple.. takyah susah susah.. hehe..

Baik, kali ni Izzah nak cuba kalau dapat jadi top referral ni.. hehe.. Manalah tahu dapat.. Insyaallah.. :)

Syarat-syarat nak join contest :
1. Korang mesti ada alamat di Malaysia.. Kalau korang takde, minta maaflah ye.. Izzah tak dapat nak tolong     korang..

2. Buat satu entry yang bertajuk "Mega Giveaway By Cik Bunny", lepas tu copy & paste banner di atas tu kat entry korang..

3. Letak link sponsor dalam entry:
4. Korang like dan follow sponsor sekali :)

5. Kalau korang nak tag, pun boleh :) *tak wajib tapi ada hadiah untuk top referral
    Izzah nak tag :
    The dreaming girl

6. Dah siap semua tu.? Sekarang, korang boleh Linkkan entry korang di bahagian comment entry Cik Bunny.. Kalau tempat lain tu, tak sure korang diterima atau tidak :)

Tarikh tutup : 31 Januari 2012
Juri Giveaway : Encik random.org & Cik Bunny sendiri (top refferal dan top commentor)









Kalau nak tengok hadiah GA ni, boleh je.. :)

Sponsor by Amir Nawawi ( 1 pemenang)

  • T- shirt

Sponsor by AMELY AFANDI ( 1 pemenang)
  • Blouse

Sponsor by MIRA MIRAIE ( 2 pemenang)





  • selendang 2 helai
  • 2 pasang brooch butang comel (2set)
  • 2 scarf dr nuraisyah's scarf n design.

Sponsor by HERBA TIHARA( 1 pemenang)
  • crochet bookmark

Sponsor by ATIENABILA ( 3 pemenang)
  • Header

Sponsor by Kedai Kaspersky Online (KKO) ( 4 pemenang)
*Like FB Fanpage this sponsor here: Kedai Kaspersky Online (KKO) Fanpage
  • Topup RM5

Sponsor by IKA ( 2 pemenang)
*Like FB Fanpage this sponsor here: Ini Belog Angah official blog
  • Header

Sponsor by Cik Bunny (2 pemenang untuk top referral dan top commentor)
  • Hadiah misteri

*Sorry.. Yang hadiah ni Izzah guna copy & paste je.. kalau satu satu, takut salah pulak.. :P
*Ingat ye, kalau nak join GA ni kena ikut syarat2.. hehe..

SELAMAT MENJOIN.! :D hihi~

1 orang sedang mengomel:

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini ..
Niena ada buat GA .. Lebih 51 hadiah untuk dimenngi .. jom join ! Kemungkinan besar tarikh tutup akan dipercepatkan awal bulan March ..

http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html