8 June 2012

School! Here I came!


Haii.. Lama gak cuti bulan JUN ni 2 minggu. Tapi, sayangnya Izzah takde buat pape. Sentuh kerja rumah sudah! nampak bebenar tipunye  Walaupun kerja rumah belum disentuh, berlambak yang belum habis,  masih ada masa pulak nak berblog. hehe.. Saje nak berblog. Bosan yang teramat duduk di rumah. By the way, Izzah nak ucapkan SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH Datang sekolah je mesti kena marah pasal ujian. Harap Izzah tak kena marah. Biasalahkan, anak murid kesayangan cikgu cikgu : puihh!tak hingin lah aku. HAHA! Gurau jek.

Baik, siapa belum buat kerja rumah sila angkat tangan! hehe.. sape yang angkat tangan tu, give me five! ;D sape yang tak angkat tangan tu, Izzah memang respect kat korang. Amalkan selalu ye. Jangan jadi macam Izzah. Last minute baru nak sedar kerja rumah berlambak lagi belum siap.

Ok, this year Izzah exam besar bagi pilih kelas(PMR), beberapa bulan lagi. Doakan Izzah ye.. Tak nak doakan? K fine. Sekurang-kurangnya doakan kepada orang lain. Izzah nak doakan jugak kepada sesiapa yang amik PMR. Harap keputusan korang lebih baik daripada Izzah.

*MAKK! kerja rumah Izzah belum siap ;(

2 orang sedang mengomel:

Sally Yatiey said...

Selamat kembali ke sekolah. hehe :D

eva said...

wah! taun ni PMR ek.. hehe.. gudluck k.. kena blaja rajin rajin.. xper kalo xlulus, SPM kan adaa. hehehe